Prezentare complex
Pensiunea Clasic ***

Pensiunea pe care am intitulat-o ''Clasic'' este în fapt casa familiei. În spațiul respectiv, două camere duble sunt puse la dispoziția turiștilor. Acestea erau în trecut camerele pentru oaspeți. Fiecare are intrare separată din exterior fapt care oferă intimitate și libertate. Practic atunci când inchiriați o camera sau ambele la pachet, veți fi singurii oasteți din această locație. Cele două camere sunt:

 • Roșu - cameră dublă, pat matrimonial, baie cu duș, tv, internet wireless, mobilă și parchet din lemn masiv, covoare țesute manual, spațiu generos, cameră pentru nefumători.
 • Verde - cameră dublă, grup sanitar, tv, internet wireless, cameră pentru nefumători.

De asemenea avem:

 • o zonă de zi comună în care există o masă pentru 6 persoane, frigider, cuptor cu microunde, cafetieră, fierbător, veselă pentru 4 persoane.
 • o mică terasă exterioară pentru aproximativ 5 persoane

Locația are 2 locuri de parcare, încălzire centrală nouă, apa caldă - rece permanent.

Ce trebuie să stie oaspeții care aleg să își petreacă concediul aici:

- camera Verde se închiriază doar la pachet cu camera Roșie, deoarece aceasta are doar grup sanitar (toaletă și chiuvetă). Camera Verde se pretează foarte bine pentru familiile care au copii și închiriază ambele camere.  

- locația este situată la stradă, spațiul verde fiind localizat în spatele casei;

- deoarece avem fântână cu hidrofor ( nu există sistem de apă curentă în Cacica) și pentru că încercăm să protejăm natura, vom avea rugămintea de a folosi apa cu moderație, lăsând 15 minute între dușuri;

- în spațiile interioare fumatul este interzis. 

Pentru a vedea lista de prețuri pentru cele doua camere, accesati Oferta noastră. 


 
 
Cabana Pescarului

 

 

Situată pe malul primului iaz, într-o oaza de liniște și verdeață, Cabana Pescarului este pe departe cea mai căutată locație de către majoritatea oaspeților noștri. 

Compusă din :

 • Camera cu baldachin - cameră dublă, spațioasă, la realizarea căreia s-a folosit lemnul masiv (bârne și lambriu), are un hol, baie proprie cu duș, balcon, pat dublu matrimonial, tv;
 • Camera Pescarilor - cameră dublă, baie cu duș, tv, pat dublu matrimonial;
 • Mansardă compusă din hol și o cameră cu un pat dublu matrimonial și un pat single;
 • Zonă de zi luminoasă și spațioasă cu o masă de 6 persoane, vedere panoramica prin cele doua geamuri la iazuri;  
 • Balcon;
 • O mică bucătărie utilată cu un frigider, aragaz, cuptor cu microunde, veselă și tacâmuri pentru 7 persoane;
 • Terasă pentru 7 persoane.
Recapitulare: căsuța are 2 camere la parter, o cameră la mansardă, două băi la parter, living, balcon, bucătărie, terasă, grătar.
 

Ce trebuie să stie oaspeții care aleg să își petreacă concediul aici:

- căsuța se închiriază doar în regim de ,,casă la cheie''  în varianta cu 2 camere ( cele două camere de la parter ) sau în varianta cu 3 camere ( cele două camere de la parter și mansarda).

- când se închiriază în varianta cu două camere, mansarda se închide.  

- deoarece avem fântână cu hidrofor ( nu există sistem de apă curentă în Cacica) și pentru că încercăm să protejăm natura, vom avea rugămintea de a folosi apa cu moderație, lăsând 15 minute între dușuri;

- în spațiile interioare fumatul este interzis. 

Pentru a vedea lista de preturi pentru Cabana Pescarului, accesati Oferta noastra.


 
 
Casuta bunicilor

 

Căsuța bunicilor este o casa tradițională din Bucovina, fiind construită în urmă cu aproximativ 120 de ani (data exacta nu o cunoaștem deoarece procesul de construcție a fost unul îndelungat). Bârnă cu bârnă s-au ridicat cele două camere a căror structura este intacta și în ziua de astăzi. Stilul bucovinean este prezent atât în decorul interior și exterior cât și în mărimea casei, cele două camere având 30 metri pătrați fiecare. Începând cu anul 2015, căsuța este în renovare și reconsolidare, proiectul presupune refacerea instalației electrice, curațarea și tratarea barnelor de lemn masiv, recondiționarea sobei vechi de 100 de ani, reconsolidarea fundației din piatră, refacerea tâmplariei, dușumelelor și a tavanului. Din cauza lucrărilor aceasta se poate vizita doar în exterior. 

 

 
Țuicăria
 

Localizată pe malul părâului care mărginește proprietatea, Tuicaria atrage atât prin elementele rustice și traditionale cât și prin intimitatea oferită de localizarea acesteia, fiind locul potrivit pentru petreceri private de până la 12 persoane. Oaspeții vor intâlni tradițiile Maramureșului istoric (cazanul de palinca montat de mesteri din zona Baia Mare) imbinate cu cele ale Bucovinei (afumatoarea, cuptorul de pâine). Spațiul are o masă de 12 persoane, gratar, baie, cuptor paine și afumatoare. Aici asistați la fiertul pălincii sau puteți savura un păstrăv la afumătoarea gătit cu lemne de măr și prun.

Țuicăria este formată dintr-o singură zonă de zi, astfel încât nu are spații de dormit.   

 
Spațiul verde

 

 
Punctul nostru forte este spațiul verde.

Pe cei 30.000 de metri pătrați se regăsesc, doua iazuri, pomi fructiferi (cum ar fi meri, pruni, cireși, vișini), arbuști fructiferi (coacăz negru și roșu, agreșe, zmeură, mure), căpșuni, fragi, vița de vie, grădina de legume proprie, băncuțe pentru relaxare, alei naturale din lespezi, spații cu flori, numerosi arbori (salcâm roșu și alb, mesteacăn, stejar, salcie, răchită, sălcioară, arin). Fructele de sezon sunt deliciul oaspeților noștri. Cum ar fi să vă treziți dimineața, să culegeți un pahar de zmeura direct din plantație și sa vă pregătiți un mic dejun delicios?