Prezentare complex
Pensiunea Clasic ***

Pensiunea pe care am intitulat-o ''Clasic'' este in fapt casa familiei.Din cei aprox 450 metri patrati numai trei camere duble sunt puse la dispozitia turistilor.Acestea erau in trecut camerele de oaspeti.Fiecare are iesire separata la exterior fapt care ofera clientilor libertatea necesara . Cele trei camere sunt:

  • Red - camera dubla, pat matrimonial, canapea extensibila, baie (dus)-  se poate utiliza si in regim de tripla
  • Green - camera dubla cu grup sanitar
  • White - camera dubla, pat matrimonial, baie cu cada si vedere panoramica la Obcinile Bucovinei

De asemenea avem:

  • un dinig-living room folosit pentru diferite activitati in functie de tipul de cazare ales.
  • terasa exterioara pentru aproximativ 6 persoane

Corpul Clasic dispune de locuri de parcare pentru 5 masini, incalzire centrala noua (de cea mai buna calitate), apa calda, rece permanent, TV in camere.

Puteti vedea mai multe poze cu Pensiunea Clasic accesand Galeria Foto.

Pentru a vedea lista de preturi pentru Cabana Pescarului, accesati Oferta noastra. 


 
 
Cabana Pescarului

 

 

Situata pe malul primului iaz, intr-o oaza de liniste si verdeata, Cabana Pescarului este pe departe cea mai cautata de catre majoritatea tipurilor de turisti .

Compusa din :

  • Apartamentul Rustic - doua camere duble, spatioase,cu decor nature la realizarea caruia sa folosit lemnul masiv ( barne si lambriu). Apartamentul are o baie proprie cu dus, balcon, hol pentru fiecare camera,  2 paturi duble matrimoniale, 2 paturi single, tv.
  • Camera Pescarilor - camera dubla , baie cu dus, tv, pat matrimonial.
  • Living spatios , masa de 7 persoane, vedere panoramica prin cele doua geamuri imense la iazuri si la Obcinile Bucovinei. 
  • Bucatarie pusa la dispozitia turistilor contra cost.

Terasa Cabanei este un loc deosebit unde puteti lua masa, puteti sta la discutii filozofice cu prietenii, contempla iazurile si tabloul extraordinar ce vi se desfasoara in fata ochilor.

  • Capacitate maxima 7-8 persoane

Pentru a vedea mai multe poze cu Cabana Pescarului, accesati Galeria Foto.

Pentru a vedea lista de preturi pentru Cabana Pescarului, accesati Oferta noastra.


 
 
Casuta bunicilor

 

Casa Batranesca Morosan Gheorghe este ceea ce noi numim casa bucovineana. A apartinut bunicului meu Morosan Gheorghe fiind construita in urma cu circa 100 de ani (data exacta nu o cunoastem deoarece procesul de constructie a fost unul indelungat) de catre cei doi fii ai strabunicii mamei mele, amandoi fiind ucisi pe front in primul razboi mondial. Barna cu barna au ridicat cele doua camere a caror structura este intacta si in ziua de astazi. Stilul bucovinean este prezent atat in decorul interior si exterior cat si in marimea casei (10/12). Momentan am renovat incercand sa pastram interioarele intacte, construind o baie pentru confortul clientilor. Casa dispune si de gospodarie (anexele tipice satului) pe care dorim sa le pastram renovandu-le si punandu-le la dispozitia turistilor (podul cu fan, un mic spatiu cu obiecte vechi prin care sa evidentiem anumite ocupatii din zona nostra, curtea specifica). Camere sunt decorate cu obiecte foarte vechi printre care mentionam razboiul de tesut, paturile cu divan, soba cea mare, roata.

 

Capacitate : 2 camere duble - 4 persoane

Pentru a vedea mai multe poze cu Casuta bunicilor, accesati Galeria Foto.

Pentru a vede lista de preturi pentru Casuta bunicilor, accesati Oferta noastra.

Complexul Iazurile Bucovinei, Casa Bunicilor{phocagallery view=category|categoryid=4|imageid=456}
 
Clubul rustic intitulat "TUICARIA"
 

Localizata pe malul paraului care imparte proprietatea,Tuicaria atrage atat prin elementele rustice si traditionale, localizarea mirifica creata de spatiul inconjurator cat si prin petrecerile organizate aici. Turistul va gasi traditiile Maramuresului istoric (cazanul de palinca montat de mesteri din zona Baia Mare) imbinate cu cele ale Bucovinei (afumatoarea, cuptorul de paine). Detine masa 12 persoane, gratar, baie, cuptor paine, afumatoare. Aici asistati la fiertul palincii, puteti savura un pastrav la gratar sau un sold de porc la afumatoare precum in zilele lui Stefan Voievod. Palinca, tot timpul la dispozitia turistului, este pastrata in butoaie de dud si stejar, dupa o reteta cu totul speciala si secreta.

Pentru a vedea mai multe poze cu Tuicaria, accesati Galeria Foto. 

Complexul Iazurile Bucovinei, Clubul rustic Tuicaria{phocagallery view=category|categoryid=5|imageid=737}
 
Spatiul verde

Poate cel mai reprezentativ element pentru pensiunea noastra este spatiul verde .

Avem circa trei hectare ce cuprind cele doua iazuri si cele patru corpuri, spatiu pe care avem de la pomi fructiferi (aproximativ 400) precum meri (aproximativ 300) pruni, ciresi, caisi, gutui, visini; arbusti fructiferi: coacaz negru si rosu, agrese, zmeura, mure; capsuni si fragi; vita de vie, stupi de albine, gradina de legume proprie, spatii amenajate pentru relaxare, alei, spatii cu flori in abundenta, numerosi arbori decorativi:salcam rosu si alb, mesteacan, stejar, salcie, rachita, salcioara, arin (numai anul trecut am plantat 300 salcami, 150 mesteceni, 100 stejari, 50 castani). Fructele de sezon prezente si ele in abundenta sunt deliciul celor care vor fi cazati la noi. Capsunile si fragii au o aroma pe care nu o veti gasi in magazine. La fel coacazele, agresele, zmeura, prunele, ciresele, caisele, perele, visinile, merele (diferite soiuri precum golden, red, florina). Suntem in stadiul de finalizare a unui calendar in care sa va informam ce fructe de sezon puteti consuma la noi si cand scoatem mierea de albine - care in primele zile este tratament curat. De asemenea vom face programe speciale si oferte pentru fiecare perioada a anului in functie de ceea ce putem sa va oferim pentru a avea o vacanta cu totul speciala.

Pentru a vedea mai multe poze cu spatiul verde, va rugam accesati Galeria Foto. Imprejurimile sunt impresionante, indiferent de anotimp, reflectand grija noastra pentru natura, pentru spatiul inconjurator, pentru frumos.